Avstamp och spårbyte

Sedan den 1 maj i år kan jag inte längre titulera mig bankanställd ( bankkamrer). Det har egentligen varit läge för det länge men det behövde mogna till sig rejält. Situationen med jobb i Stockholm och politiska uppdrag i Lidköping och Västra Götaland har länge varit ohållbart och jag bestämde mig därför att just nu prioritera politiken. Ordförande uppdraget på Skaraborgs sjukhus tar mycket tid och jag tycker det är oerhört givande så tiden räcker trots allt inte till. Har de senaste åren inte haft någon tid för annat mer än arbete i olika former och det är inte bra för någon. Vill kunna göra ett bra jobb inom mina viktiga uppdrag och då är det inte enbart mötestider som behövs. Nu gäller detta ett tag till och jag skall sedan ta mig en funderar inför nästa val på hur tiden efter det ser ut. Jag gillar utmaningar, men visst det kanske inte är det klokaste att sluta en fast anställning men jag är övertygad om att det öppnar upp nya möjligheter och framförallt ett mer normalt förhållande till arbete och livsstil. ( Det blev 34 år i banken;) jag som bara skulle jobba mellan gymnasium och högskolan )

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *