En månad kvar att övertyga fler väljare

I dag är det en månad kvar på en mycket långt valperiod.  Jag har sedan 2011 skrivit och sänt in 71 insändare till våra lokala tidningar i Skaraborg.  Skrivit ungefär 300 blogginlägg och lämnat in ungefär 20 motioner till fullmäktige i Lidköping.  Det kan tyckas att detta är vad en politiker borde göra och jag håller helt med. Det är det tempot man bör ha som politiker. För min del har det dock varit ett valarbete och inte enbart politiskt arbete eftersom jag inte är heltidspolitiker. Jag är anställd och har ett mycket bra men krävande jobb på Nordea där jag är på resande fot ca 3 dagar per vecka. Mest i Stockhom men har hela Norden som arbetsfällt. Det jag siktar på är att kunan få lägga all energi på politiken under 4 år och därmed vara tjänstledig för att kunna fokusera och få än mer gjort.
Det är mycket spännande och framförallt nervöst att invänta resultatet dels valnatten för att se om vi får tillräckligt med röster för att få ett riksdagsmandat men även veckan efter när personkryssen räknas. Även om jag är 1:a på listan är min plats inte klar eftersom vi har flera som personavalskampanjar och försöker få fler kryss än mig.  Det är bra att vi är flera som kampanjar för då får partitet totalt fler röster men jag måste få mina kryss trots min 1:a plats på listan och det är inte så många som kryssar nr 1 utan de lämnar in listan som den är eftersom de tycker den ser bra ut.

I dag började dagen med att få till fler broschyrer åt kommunföreningar i Skaraborg och planera in nya inbjudningar till debatter. Därefter träffade jag unga folkpartister som kampanjar runt om i Skaraborg. Mycket duktiga ungdommar! Under eftermiddagen åkte jag till Vara och kampanjade med Folkpartiet i Vara och därefter Lidköping och Hjulafton.

Nu ska jag försöka få till en bättre annons på Facebook innan jag knoppar in för idag.  Har ni tips och ideer på hur jag skall samla in fler röster för Folkpartiet och fler kryss för mig så hör av er. Ni är mina valarbetare. 😉

 

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *