Jan Björklund utmanas

Jag blir uppringd av flera media för att framföra min åsikt gällande att Jan Björlund utmanats som partiledare. En mycket svår fråga eftersom jag gillar Birgitta och tycker hon är jätteduktig. Problemet för mig är att nu har vi sedan valet på rikigt tagit tag i förnyelese och det har även inneburit en del förnyelse i sättet att leda partiet och framföra våra budskap. Jag tycker därmed att Jan B skall få fortsatt förtroende med hänvisning till ett oerhört bra jobb som är gjort och som kan skördas inför och under kommande val. Jan är även en duktig lagspelare som behövs i dagsläget.

http://www.gp.se/nyheter/sverige/bj%C3%B6rklunds-varning-f%C3%B6r-splittring-avf%C3%A4rdas-1.4338258

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *