Nu närmar sig Påsken

Det skall bli skönt med några dagars ledighet nu över påsk för nu kan även jag erkänna att det varit lite väl mycket i några veckor.
På jobbet är det full fart med omorganisation, flytt av arbetsplatser förutom det ordinarie arbetet med att utveckla och jobba med Change management. Med fantastiska medarbetare flyter jobbet på helt underbart. Gällande flytt av jobb så är vi i full gång med att flytta ca 2 000 av våra medarbetare från olika kontortsfastigheter i centrala Stockholm till ett gemensamt kontor i Linhagen. Vår enhet är en av de som flyttar och det kommer att bli perfekt. Genom mitt ordförandeskap i vår personalförening ”Nordea Friskvårdsförening Stockholm” gör vi vad vi kan för att ordna så bra möjligheter som möjligt att bedriva friskvård även i detta nya område. I centrala Stockholm har vi sedan många år tillgång till egna motionslokaler där vi från föreningen ser till att det finns ett stort utbud av aktiviter i allt från körsång till karate via ca 30 olika sektioner. I Lindhagen kommer vi inte att ha samma möjlighet till egen motionslokal men de anställda skall givetvis ha bra möjligheter ändå. Har därför i dagarna förhandlat och skrivit avtal med ett antal olika företag som vi skall samarbeta med. Den energi som är i styrelsen tack vare oerhört kompetenta och energiska medarbetare är fantastisk, vi löser allt.
Förutom detta så har det nu i några veckor varit full fart med att få till all formalia kring Folkpartiets vallistor för kommuner, Region och Riksdag för Folkpartiet i Skaraborg. Tack vare att vår ombudsman jobbat dygnet runt så är allt nu insänt och registrera och för den nyfikne finns de att beskåda på val.se.
Trots att val till Region/ Riks och kommun inte är förrän 14 september var vi i veckan tvungna att bli klara med det hushållsutskick som kommer i brevlådorna i slutet av augusti. Detta för att rent praktiskt hinna med layout, sättning och tryckning. Inte lätt att med mycket begränsat antal tecken få med de frågor som är viktiga under sensommaren och formulera det på ett informativt och ”säljande” sätt. Till detta skall det sändas med foto och där kom ju det där med ”säljande” i en annan dager. Tror nog aldrig jag kommer vara nöjd med något foto på mig själv. Men nu är det insänt och då är det inte mycket kvar förutom att producera lite broschyrer och annonser så kan jag börja fokusera på själva valarbetet.
Har snart en film klar om EP valet och det skall bli mycket spännande att se vad ni tycker om den. Kommer att lägga ut den via, FB, Twitter, Youtube och hemsidan och hoppas på många delningar.
I går kväll blev jag bjuden på middag av min kärlek Awaz, vi åt Tapas på en trevlig Spansk restaurang i Göteborg. Gott och mysigt.

Det här inlägget postades i EP-val, EU, familj, folkparitet, Folkpartiet, Folkpartiet i Likdköping, Folkpartiet Lidköping, föreningsliv, jobb, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *