På väg mot Stockholm

Sitter nu på tåget mot Stockolm för att tidigt i morgon ta ett av de första flygen över till Köpenhamn för jobb. Kommer att vara fackliga förhandlingar hela dagen i morgon så det skall bli en utmanande och rolig dag. Skall bli skönt att komma igång med engelskan igen som det inte blivit så mycket av under sommaren.

Tidigare idag så åt jag lunch med VD på exportstiftelsen ITM och vi planerade Erasmusprojekt. Skall bli så roligt att få till det ihop med några av Europas främsta proffesorer inom Change management och marknadsstrategier med tilläg av en av världens främsta talare ( på topp 100 listan). Jag känner mig oerhört lyckligt lottad att få vara med detta gäng och kreativt skapa nya möjligheter för Europeiska företag att nå större marknadsandelar. Inte minst är det otroligt att allt sker från lilla Lidköping och där jag är med i styrelsen.

I dag har det rådgivande provvalet inom Liberalerna Skaraborg för riks respektive regiolistorna startat upp. Jag hoppas verkligen att jag kan få många röster på bägge listorna. För egen del är jag fortfarande lite kluven i vilken prioritering jag kommer göra i valrörelsen eller snarare efter valrörelsen. För jag kommer att jobba för att Liberalerna skall göra ett bra resultat i alla val oavsett min prioritering efter valet. Jag har sedan några år  drömt om en riksdagsplats för att kunna påverka och göra nytta på allvar men denna mandatperiod med kommun och regionuppdrag har fått mig att inse vad mycket det finns att göra inom dessa områden.  Så med andra ord hoppas valen går bra och att jag förhoppningsvis kan få ett förtroende inom partiet inför valet 2018: Detta skall jag sedan förvalta på bästa sätt med ett hårt och effektivt valarbete med samtliga kommunföreningar inom Liberalerna i Skaraborg så vi får mycket Liberal påverkan efter valet. Var jag hamnar därefter får tiden och valen utvisa.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *