Semester på gång

Nu har det varit en period sedan slutet på sommaren och till nu som bara rusat iväg. Jag har haft massor av arbete kombinerat med poltiska uppdrag som gjort att dagarna rent ut sagt bara försvunnit. Under hösten har jag även provat på  det fackliga förtroende uppdraget i Finansförbundet mer och mer och det har gett mersmak.

Finansliv

Har bla. varit på kongress med Finanförbundet och det var rikitgt trevligt, hamande även på omslaget tillsammans med två kollegor i tidningen Finansliv och jag tror det är premiär som omslags”man”

I veckan  blev jag farfar och det var en härlig upplevelse Sedan tidigare är jag morfar till två goa tjejer så nu är det som alla säger, det är nu livet kan njutas för fullt.

Nu sitter jag  på tåget mot Stockholm för att möta upp sonen Joakim som i samma stund  tar sig från Kalmar. Vi skall i morgon bitt åka till Playitas på Fuertoventura för en vecka med sol , bad och framförallt träning. Skall bli så suveränt skönt och trevligt.

 

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *