Svensk underskrift saknas

Carl Bildt väljer att gå emot övriga EU-länders gemensamma skrivelse att ansvariga för krigsbrott skall ställas tills svar vare sig det är opposition eller nuvarande regim. Det kan tänkas att det är en taktisk tanke att inte pressa regimen in i ett hörn där krig till the bitter end är enda lösningen. Men hallå… kriget har varat i två år nu och Ryssland och Kina lär inte låta någon kröka ett hår på sin vän Bashar Al-Assad och att om några krigsrättslagar gäller i dagsläget så är det inte minsta tvekan om att han skall ställas till svars i intenationella brottmålsdomstolen. Dettas vet givetvis alla parter och inte minst Bashar Al-Assad och det är givetvis därför han aldrig kommer att sluta kriga även om vinsten i dagsläget enbart är ett sönderbombat land utan medborgare. Inte ens Bashar och hans familj är kvar i landet utan på ett ryskt krigsfartyg i medelhavet.
Man kan undra vad det är för roll Sverige via Moderaterna och Carl Bildt vill spela när man som enda EU land inte skriver på ihop med 57 andra länder. 
Se till att sätta press på ryssland genom att de skyddar misstänkt krigsförbrytare. Alla övriga partier och ett gemensamt EU är för att skriva på men M och Carl Bildt väljer att ej sätta namnteckningen på den gemensamma skrivelsen. Vad är mandatet för ett sådant beslut. Länderna i EU skall ha en gemensam front…..

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *