Varför rösta på mig?

Den erfarenhet jag samlat på mig genom åren genom:

  • Arbetet i bank med rådgivningar åt både privatpersoner och företag samt de senaste åren med Nordea som företag och dess utveckling och strategier. Detta har gett mig kunskap inom inte bara ekonomi och juridik utan även i organisations strategi och förändringsfrågor. En organisation är inte klar förrän kunder och de som jobbar i den har accepterat och jobbar på förändrat sätt.
  • I dagsläget komibinerar jag mina politiska uppdrag inom kommun och region ( hälso och sjukvård) med fackligt arbete inom Finansförbundet. Jag är förtroendevald och vice ordförande i Finansförbundet inom Nordea för kollegor som liksom jag jobbar centralt i banken. Den erfarenhet och det stora nätverk jag skaffat genom alla år passar både arbetsgivare och kollegor genom att jag konstruktivt kan finna lösningar som blir win-win för bägge parter. Jag har skaffat mig en stor förhandlingsvana genom alla år med kundkontakter och även det är bra att kunna använda i den roll jag har för närvarande.
  •  Föreningsliv och massor av ledar/styrelseuppdrag och ordförandeskap som gör att jag ser styrkan i att man måste vara mer ledare än chef för att få gehör för förändringar. Inom föreningslivet är alla med enbart för att de tycker det är roligt och kan inte tvingas till uppgifter.

 

Jag skulle nu vilja se till att förvalta denna erfarenhet och samla den i ett viktigt politiskt arbete för att ge tillbaka och aktivt bidra till ett bättre samhälle. Jag kan inte säga att jag är fokuserad på något enskilt område utan vill med min bredd och erfarenhet (Integration, familjefrågor / skola, ekonomi / näringsliv, föreningsliv och det ideella Sverige för att nämna något) bidra till ännu mera förnuft inom politiken. Jag ger inte upp och är lojal med de förtroende jag får.

Något som kännetecknar mitt liv är att göra möjligt för andra. Det är precis därför jag engagerat mig politiskt och med din röst ger du mig möjligheten.

Jag lovar att målmedvetet och energiskt förvalta ditt förtroende om jag får din röst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *